Wednesday, 16 May 2012

sushi king

 pegi sushi king semata2 nak makan ni jer...



sib baik udang ni bergoreng...kalau yang mentah tu.. tak dapat rasanya tekak ni nak telan



beef apa entah..tapi bukan beef starganoff...
bukan beef nih......ni baby octopus... 




lemonade ice.. sikit jer..sekali hisap...habis... terpaksa top up dgn green tea.. sib baik percuma...



akhirnya...
alhamdulillah rezeki untuk hari ini...




Monday, 14 May 2012

dinner with Tok Wan

dinner bersama Tok Wan
nenda tak lapar sangat tapi kena paksa makan
jadi tak nak bagi Tok Wan marah
nenda amik chicken apa entah..lupa nama...
tu pun Tok Wan yang order



ni Tok Wan, selalu dia order steak jer
entah naper malam tu nak makan fish pulak..
sekali salah order, fish datang dgn nasi...
boleh tahan jugak nasi tu..
lembut dan sedap
tapi nenda kena habiskan nasi tu...
apalah Tok Wan ni
nenda cakap, u dah salah order, jangan nak salahkan waiter tu pulak
lain kali tengok menu tu betul2 yer...



kat mana tu?
kat tempat biasa, Chili's restoran kegemaran nenda dan Tok Wan...
tapi kalau selalu makan kat sini, muak juga kan?
sekali sekala boleh lah...

beautiful rainbow in the sky

dari rumah ke tempat kerja
nenda nampak ni
cepat2 nenda snap gambar
bukan selalu dapat


pelangi
cantik kan?
kalau dapat snap melalui kamera lagi cantik
kalau ada pun, mana nak pegang kamera lagi, mana nak pegang stereng kereta lagi...
ini pun nenda snap cepat2...



mesti before that tempat ni hujan kan?
mcm tu juga dgn life kita... ada mcm2 kaler bagikan rainbow ...
kalau statik jer, tak meriah lah hidup
betul tak?

Sunday, 13 May 2012

disitu adanya dia..

disitu ada macam2 pilihan yang kita mahu
pilih saja mengikut kehendak hati...